MENU

B.Y.Vormgeving is de veelzijdige, creatieve ontwerpstudio van Yvonne Bovee in het centrum van Nijmegen. Na het voltooien van de Design Academy in Eindhoven, ben ik in 2005 mijn ontwerpstudio gestart. Opvallend, sprankelend of juist ingetogen en functioneel; ik geef op de passende manier vorm aan een boodschap en inhoud. Ik pas mijn creativiteit toe op verschillende terreinen. Dit werkt verhelderend en heel inspirerend.

Grafisch ontwerp

Ik heb ruime ervaring in het ontwikkelen van logo’s, complete huisstijlen, brochures, magazines, boeken, flyers etc.

Dessins / Prints

Graag teken en ontwerp ik bijzondere en functionele dessins en prints voor textiel, behang en papierwaren.

Styling

Bezig zijn met Interieur en alles wat daarmee te maken heeft, is mijn grote passie! Ik werk variërend van inrichting van modelwoningen, particulier interieur advies, tot fotografie styling voor product presentaties.

Werkwijze

B.Y. Vormgeving staat garant voor een prettige samenwerking en een heldere en nuchtere werkwijze. Vanuit een vrijblijvend contact en een laagdrempelige briefing worden uw wensen vertaald in een passend voorstel met een heldere prijsstelling en een duidelijke planning. Als ik voor u aan het werk ga, geldt altijd: afspraak is afspraak. Heeft u een ontwerp vraag op grafisch gebied, styling, interieur of heeft u interesse in specifieke dessins en prints? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik kijk uit naar inspirerende ontmoetingen en opdrachten!